Sierlijsten & Ornamenten

Sierlijsten & Ornamenten

Voor het plaatsen van diverse soorten lijsten en ornamenten bent u bij De Molen Stukadoors aan het juiste adres, hierin zijn wij gespecialiseerd. Een plafond voorzien van goed geplaatst lijstwerk en/of ornamenten heeft een mooie stijlvolle uitstraling. U kunt een keuze maken uit b.v. een klassiek of een strak (modern) lijstenplafond, voor elk wat wils.
U zult versteld staan van het effect dat een klein eenvoudig lijstje op uw plafond kan hebben. Over de afmetingen en het combineren van lijsten en ornamenten kunnen wij u adviseren. Wij verwerken zowel kunststof als gipsen lijsten en ornamenten.

Lijsten worden tegenwoordig vooraf gefabriceerd en worden daarna aangebracht en afgewerkt door de stukadoor. Het afwerken is als men het netjes wil doen een tijdrovende bezigheid. De lijsten worden namelijk geleverd en aangebracht in stukken van ca. 2 m en de naden die dan zichtbaar zijn moeten worden weggeboetseerd. Lijsten zijn te verkrijgen in alle soorten en maten die maar denkbaar zijn. Lijsten worden meestal aangebracht op glad gepleisterde plafonds.