Pleisterwerk

Pleisterwerk

Glad Pleisterwerk Wand (sausklaar)
Uw wand is na afloop geschikt om te sausen / schilderen

Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings-methode. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer chique uitstraling en vooral sierlijsten of een gestucte plint geeft een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd.

 

Behangklaar Pleisterwerk Wand
Uw wand is na afloop geschikt om te behangen of om er bijv. sierpleister op aan te brengen. Behangklaar wil zeggen dat de muur klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen te kunnen uitvoeren of dat de muur klaar is om er een sierpleister op aan te brengen. Een muur die behangklaar is, is vaak onvoldoende vlak om daar nog overheen te kunnen schilderen. Een muur die sausklaar is, kan daarentegen wel geschilderd worden.

 

Glad Pleisterwerk Plafond

Bij het gladpleisteren van het plafond wordt er een gipslaag op het plafond aangebracht, wat met een spaan wordt afgewerkt waardoor er een glad geheel ontstaat. Let wel op dat gladpleisterwerk plafonds altijd afgewerkt dienen te worden met een latex of muurverf om een mooi egaal geheel te krijgen.